Blog

Legfrissebb bejegyzések

Young Living gyermek roll-onok

Young Living gyermek roll-onok

A nyári táborozás elengedhetetlen kellékei 


Ez a roll-on egyetlen mozdulattal békés aromát áraszt lefekvés előtt, és segít gyermekednek a mosolygós ellazulásban! A KidScents® DreamEase Roll-On-ban található levendula, geránium, római kamilla és bergamott illóolajok exkluzív és gondosan összeállított keveréke segít a nyugodt éjszakai rutin megteremtésében. Kend ezt a békés keveréket gyermeked talpára, tarkójára vagy mellkasára szundikálás vagy lefekvés idején. A KidScents DreamEase Roll-On válogatott növényi anyagok természetesen nyugtató aromáit kombinálja, hogy nyugodt légkört és olyan illatot teremtsen, amely segít a nap végi ellazulásban.

A termék leírását itt találjátok:  KidScents® DreamEase Roll-On




Mondj igent a több szórakozásra és a kevesebb aggódásra! A Young Living KidScents® TummyGize Roll-On nyugtató illatú keveréket tartalmaz, amely kiválóan használható, amikor gyermeked nyugtalanul és kellemetlenül érzi magát. Exkluzív keverékünket közvetlenül a pocakra lehet kenni, hogy aromája elősegítse a megnyugtató légkör kialakulását. A borsmenta, mandarin és gyömbér gondosan kevert kombinációjaként, a TummyGize természetesen megnyugtató aromával rendelkezik, amely segíthet a gyermekednek. Amikor a gyerekek megvigasztalódnak, mindenki nagyobb békét érez.

A termék leírását itt találjátok: KidScents® TummyGize Roll-On



 Lássuk be, az élet néha nagy és ijesztő tud lenni a gyerekek számára, ezért szükségük van belső erőforrásaik megtalálására, hogy szembenézzenek az élet minden kihívásával, legyen az kicsi vagy nagy! Néha csak egy kis segítségre van szükségük, hogy felfedezzék ezt az erőt önmagukban. A KidScents® KidPower egy teljesen egyedülálló, mindennapos használatra szánt keverék, amely segít az önbizalom, a bátorság és a pozitivitás érzésének fenntartásában otthon, az iskolában vagy a játszótéren. Alkalmazd a KidPower-t a gyerekek csuklóján vagy a nyak hátsó részén, hogy inspiráld, motiváld és megerősítsd őket, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a nap során. Alkalmazd gyorsan akkor, amikor a gyerekeknek szükségük van egy lökésre, hogy túllépjenek a félelmen, a kétségen és az aggodalmon, hogy megtalálják a bennük rejlő erőt!

A termék leírását itt találjátok: KidScents® KidPower

 
Ajjaj! Ha elszabadul a pokol, akkor jó, ha kéznél van a KidScents® KidCare Roll-On. Ez a nyugtató roll-on, amely a Grand Fir, Tea Tree, és Elemi illóolajok keverékét tartalmazza, kiválóan használható szabadidős tevékenységek során. A Young Living exkluzív keveréke, nyugtató, megerősítő aromájával relaxáló hatást biztosít stressz idején, és tiszta illóolaj összetevői révén elősegíti a bőr egészségének megőrzését. Azért ne felejtsd el egy nagy öleléssel ellenőrizni a hatást!

A termék leírását itt találjátok: KidScents® KidCare Roll-On




 
Amikor sűrűvé válik az élet gyermeked számára, használd a KidScents® Refresh Roll-On termékünket, és élvezd pihentető illatát. Ezt a Young Living exkluzív készítményt kétéves és annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki, és közvetlenül a mellkasra vagy a torokra alkalmazható. Az Eucalyptus, a Palo Santo és a Young Living R.C.® gyengéd keverékeként, a KidScents Refresh aromája segít a kellemetlen érzések
enyhítésében, és segíti a normális, tiszta légzés érzését.

A termék leírását itt találjátok: KidScents® Refresh Roll-On





A KidScents® GeneYus Roll-On illata fókuszált, friss környezetet teremt, amely nagyszerű, amíg a gyerekek az iskolai munkával vagy az adott feladattal foglalkoznak. Ennek az exkluzív keveréknek a földelő aromája remekül használható, amikor a gyerekeknek a házi feladat ideje alatt újra saját középpontjukba kell állniuk. Tedd örömtelivé a tanulási időt, és teremts olyan légkört ezzel az illattal, amely elősegíti a produktív és pozitív környezet megteremtését! A KidScents GeneYus több mint 15 illóolaj keverékét tartalmazza, és kifejezetten a gyermekek igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Akár az osztályteremben, akár a táborban, akár a vacsoraasztalnál a házi feladat elkészítése közben, a KidScents GeneYus keverék mindig készen áll, amikor eljön az ideje a munkára koncentrálásnak.

A termék leírását itt találjátok: KidScents GeneYus

Vásárolni az alábbi linken tudtok: irány a Young Living webshop

Amennyiben elakadnátok a vásárlásban, kérjétek segítségünket. Zsuzsi kolléganőm elérhetőségét ITT találjátok, engem pedig a megszokott elérhetőségeimen.


Hasonló bejegyzések: