Blog

Legfrissebb bejegyzések

Hogyan együnk farkasbogyót?

Hogyan együnk farkasbogyót?

Mindent a Young Living farkasbogyóról


A Young Living szerelmesei az ízletes NingXia Red® italunk kulcsfontosságú összetevőjeként ismerik a farkasbogyót, ezt az Ázsiából származó élénkvörös termést. A gyakran goji bogyóként emlegetett apró gyümölcs nemcsak a természet egyik legtáplálóbb gyümölcse, de rendkívül ízletes is, akár önmagában fogyasztva, akár turmixba vagy gyümölcsös csemegékbe keverve. Ebben a blogban megválaszoljuk a farkasbogyóval kapcsolatos legfontosabb kérdéseket, így többet megtudhatsz ennek az ízletes gyümölcsnek az előnyeiről, és megosztjuk veled a legjobb tippeket, hogy miként illeszd be a farkasbogyót a napi étrendedbe!


Mi a farkasbogyó?

Kínában évezredek óta élelmiszerként és gyógyszerként is használt farkasbogyó vagy goji bogyó egy különleges gyümölcs, amely burgonyafélék családjához tartozó gyümölcstermő cserjéken nő. A goji bogyók fogyasztása elősegíti, hogy rostban gazdag gyümölcsöt vigyél be az étrendedbe, akár pékáruhoz használod, akár egy marék szárított goji bogyót eszel meg házi készítésű krémtúróban, vagy úgy döntesz, hogy goji bogyólevet fogyasztasz egy reggeli turmixban.


Melyek a farkasbogyó jótékony hatásai?

Young Living Wolfberries édes, bio nassolnivaló, amely könnyen beilleszthető a napi étrendedbe. A zsírmentes és alacsony sótartalmú goji bogyók tele vannak tápanyagokkal, és hihetetlenül sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy könnyen beilleszthetőek különböző receptekbe. A farkasbogyó hatalmas előnye az is, hogy szárítva éppolyan rostban gazdag és jótékony hatású, mint frissen, vagyis a Young Living egész szárított farkasbogyója tele van minden jóval, és hosszabb ideig eltartható otthonodban!

Melyik Young Living termék tartalmaz farkasbogyót?

Kiváló minőségű illóolajainkon kívül a Young Living számos olyan terméket kínál, amelyek farkasbogyót tartalmaznak. Egyik kedvencünk a Chocolate-Coated Wolfberry Crisp Bars, amelyek az egészséges gabonákat, gyümölcsöket, dióféléket és tejsavót kombinálják egy kényelmes, snack méretű szelettel, amely tökéletes az utazás során. Finom étcsokoládéval meglocsolva, ezek a szárított farkasbogyóval töltött, finom és tápláló szeletek igazi luxuscsemegék. Kínálatunkban szerepel fanyar és gyümölcsös NingXia Red® italunk is, amely nemcsak farkasbogyót, hanem szilva-, arónia-, cseresznye-, áfonya- és gránátalmalevet és -kivonatokat is tartalmaz. A NingXia Red® nemcsak reggeli turmixos tálkába keverhető, vagy napi gyümölcsadagként fogyasztható, hanem nagyszerű alternatívája a szénsavas üdítőknek, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Végül itt van a Ningxia Dried Wolfberries (szárított farkasbogyó), amely könnyen kombinálható gabonapelyhekkel, kedvenc süteményeiddel, vagy akár salátákkal is, hogy gyümölcsös ízt kapjanak.

Wolfberry Rocky Road recept

Ha szeretnél rendszeresen goji bogyót fogyasztani, a következő recept a családod új kedvence lehet.

Összetevők

  • 100 g nyers kakaópor
  • 200 g nyers kimagozott datolya
  • 80 g étcsokoládé chips
  • 80 g mini pillecukor
  • 150 g tetszőleges dióféle (dió, pekándió, makadámdió stb.)
  • Egy csipetnyi só
  • 180 g kókuszolaj
  • 2 csepp Tangerine+ illóolaj
  • 70 g Young Living Dried Wolfberries

Elkészítés

  1. Helyezd a datolyát egy közepes üvegtálba vagy rozsdamentes acél tálba, és önts rá forrásban lévő vizet, majd hagyd állni körülbelül 5 percig, amíg megpuhul. Ha megpuhult, csepegtesd le, és tedd robotgépbe az olvasztott kókuszolajjal, kakaóporral, tengeri sóval és Tangerine+ illóolajjal.
  2. Keverd magas fokozaton, amíg a keverék jól össze nem áll, és simára nem válik, mielőtt megkóstolnád, és ha szükséges, adj hozzá még egy kevés Tangerine+ illóolajat.
  3. Tedd át a keveréket egy nagy tálba, és adj hozzá a farkasbogyót, az apróra vágott diót, a pillecukrot és a csokireszeléket, majd kézzel jól keverd össze. Ezután terítsd el a masszát egy sütőpapírral bélelt közepes tepsibe vagy üvegedénybe (sütőpapírral bélelve könnyebben távolíthatók el a levágott darabok, és könnyen tisztítható).
  4. Tedd a tálcát a hűtőbe, hogy kihűljön és megdermedjen.
    Amikor a Rocky Road megszilárdult, finoman vágd darabokra (bármilyen méretre), és azonnal tálald, vagy lefedve tárolhatod akár egy hétig is a hűtőszekrényben. Néhány darabot be is csomagolhatsz és lefagyaszthatsz, ha ízletes finomságot szeretnél kéznél tartani.


Ningxia Red ® egyesíti a rendkívüli wolfberry-t a 100 százalékos tisztaságú illóolajokkal, mely az egész testet gazdagon ellátja tápanyagokkal. A Ningxia wolfberry-t legendás tulajdonságai miatt már évszázadok óta használják és a folyamatos kutatások továbbra is igazolják új, egészséget támogató tulajdonságait. Élvezze a természetesen finom ízét, mely kulcsfontosságú tápanyagokkal tölti fel, energiát biztosítva és támogatva a tartós egészséget.


Ningxia Red illóolajai: narancs,yuzu, citrom és mandarin.

Megfontolt döntések alapján kiválasztott és az egészséget támogató olajok, melyek nagyon kellemes ízűek. 93 százaléka d-limonene, mely erős antioxidáns és tartalmaz avon tangeritin-t. Egy természetes aroma, mely együttesen támogatja immunrendszerünket és segít fenntartani a szervezet normális sejt funkcióit. A wolfberries (Lycium barbarum) Ningxia tartományból származik Észak-Kínából. Az egyik legmagasabb százalékban tartalmaz növényi rostanyagot zeaxantint és karotinoidot, mely elengedhetetlen az egészséges látáshoz. Tartalmaz poliszacharidokat, aminosavakat, és szimbiotikus ásványi vitaminokat, melyek együttesen támogatják azok optimális belső felszívódását. A teljes wolfberry felhasználásával, - püré, lé, héj, mag és gyümölcs - minden üveg Ningxia Red a Young Living-től fenntartja és támogatja egészségünket.


A Ningxia Red egy szabadalmaztatott szőlőmag kivonatot tartalmaz, mely gazdag polifenol vegyületekben a szív és érrendszer teljes támogatásáért. Továbbá, áfonya, aronia, cseresznye, gránátalma, és szilva gyümölcsleveket tartalmaz kiegészítve karotinoidokkal és fitotápanyagokkal. Ezek az alapvető építőelemek a szervezet számára azokat a forrásokat kínálják, melyekkel fenn kell tartania egészségét és általános jólétét, lehetővé teszik, hogy végre minden nap a legjobb legyen. A Ningxia Red enyhén édesített természetes, kalóriamentes stevia kivonattal.


A Ningxia Red pótolja a kulcsfontosságú tápanyagokat, természetes alacsony glikémiás energiát szállít és biztosítja az alapvető antioxidánsokat a szabad gyökök leküzdésére. Élvezze naponta 60-120 ml hosszantartó gyógy-és wellness hatását.


Forrás: Young Living blog


Vásárolni az alábbi linken tudtok: irány a Young Living webshop

Amennyiben elakadnátok a vásárlásban, kérjétek segítségünket. Zsuzsi kolléganőm elérhetőségét ITT találjátok, engem pedig a megszokott elérhetőségeimen.

Hasonló bejegyzések: