Visszajelzések

Hoztam Nektek ismét egy visszajelzést /részleteket belőle/. 60 felett sem késő elkezdeni
"Bocsi ,hogy így elmaradtam a beszámolóval, de lent ragadtam Szarvason. De mentségemre szóljon, hogy ott is szorgalmasan csináltam a tanult dolgokat. Nem csigázlak tovább: az eredmény 7.5 kg. De január óta 11kg. Lehetett volna több is ha elkezdek tornázni vagy futni, de nem akartam gyorsabban fogyni a bőröm miatt. Mivel száraz bőrű vagyok, az arcomon már így is megjelent 1-2 ránc Ez a lassú fogyás nekem megfelel. Ruhát sem győznék átalakítani, meg vásárolni. Tehát nagyon örülök az eredménynek. Az érzésnek, hogy nem vizesedik a lábaim, nem puffadok, nincs teltség érzésem evés után. Szóval minden jobb lett ... "

Nóri pajzsmirigyes beszámolóját ITT tudjátok elolvasni

Ismét egy feleségtől érkezett: "Szia Emese, egy rövid státusz a negyedik hét végén: én 2.5, a férjem 8 kilóval könnyebb, juhhú! Összeraktam az 5. heti menüt, megköszönöm, ha ránézel."

Hajrá kedves férfiak: "Párom lassan 3 hete csinálja a Meso által írt étrendet. Mai mérés eredménye: súly:102>93 kg, comb: 64>55 cm, has: 103>97 cm, csípő:102>96 cm"

Saját receptgyűjteményünk is van, természetesen desszertet is tartalmaz: "Babos piskóta - nekem házi mogyorókrémmel, lányomnak házi baracklekvárral - kétszer repetázott, szerintem ennél jobb visszajelzés nem létezik..."

Esküvőre készülvén: "Nos, én arra jutottam, hogy nekem nagyon jó ha keretbe vagyok zárva. Az első hét "szigora" nagyon kellett, hogy a testem mellett az agyam is tisztuljon egy kicsit. Értem ezalatt, hogy már egyáltalán nincs sóvárgás napközben, hogy csipegessek (akármit). Nem kívánom meg a csokit, ha valaki mellettem eszi, akkor sem. A rendszer, amit vártam, kialakulóban van, még kell egy kis idő hogy betonbiztos legyen, de a nulla helyett legalább két étkezésnyi ennivalót elpakolok magamnak reggelente, így az esélyt sem adom meg, hogy pánik szerűen akarjam csillapítani az éhségemet. Amitől szinte a legjobban féltem, hogy mi lesz velem kávé (tej) nélkül. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy a program indulása óta ez sem okozott különösebb fejtörést, kávét azért ittam néhányszor, de szigorúan növényi tejjel cukor nélkül. Szerintem már cukrosan meg se tudnám inni. A receptek mivel már változatosabbak, nagyobb teret hagynak, jobban lehet saját kedvemre alakítani a napi menüt kihágások nélkül, nincs pánik ha épp elfogyott az adott napra kiirt zöldség, stb., hisz helyettesíteni lehet. Örülök, hogy belevàgtam."

" ... Tegnap kezdtük a 6. hetet, illetve már csak én, ő ugyanis 5 hét alatt 10 kg mínusznál jár és nem szeretne tovább fogyni ... " szintén egy feleség beszámolója a férje alakulásáról. A teljes beszámolót ide klikkelve,  Facebook oldalamon találjátok. 

" ... kis helyzetjelentés. Vasárnap ért véget a 4. hét, már az 5.-ben vagyunk. Ezek a centi eredmények a kezdéshez képest. Szerintem nagyon szupi, és küldök pár kaja fotót is. " Négy hét alatt 10 cm-ek tűntek el, illetve kg-ban is majdnem annyi. Olvassátok el a beszámolót ide kattintva. 

" ... elkönyvelhetünk 6 hét alatt - 10 kg-ot ..." - beszámoló egy anya szemszögéből 

" ... kifejezetten átalakultam és ennek nagyon örülök ... " - vegán fehérje típus 6 hetes programjának beszámolója

" ... puffadás semmi, éhség semmi, jól alszom, energia több és - 6,4 kg ..." - kivételesen egy before-after fotót láthattok :-)

" ... legnagyobb támaszom a középső kisfiam lett ... " - anya-fia beszámoló itt

" ... WOW de jó csaj lettem ... " - annyira jó ilyet olvasni

" ... a fő célom a programmal az volt, hogy a pajzsmirigy értékeim javuljanak ... " - sikerült 

" ... nagyon megérte belevágni ... " - a  6 hetes program leteltének beszámolója

" ... körbeér egy olyan öv, ami már rég nem ... " - a motiváló kezdetek 

" ... megkönnyebbült a testem ... " -az #enido folytatódik

" ... kiegyensúlyozottam vagyok minden téren ... " - avagy a randizós este storyja :-)

" ... már egyáltalán nincs sóvárgás napközben ... " egy 3 hetes beszámoló részletesen

" ... a kritikus pontjaim csinosodtak ..." - egy vegán fehérje típus váltásának kezdete

" ... mintha szebb lenne az arcbőröm ..." -igen, ezt sokan nem hiszitek el, mennyit számít, bővebb beszámoló a facebook oldalamon

" ... a savasságom szinte teljesen eltűnt ..." - hogy mennyi idő után? Olvasd el itt

" ... már ez is jól esik, hogy ennyi időt CSAK magamra szánok ... " - #enido

" ... az unalom-evés is megszűnt ... " - hogy ő vajon miért kezdte el? Klikk ide

" ... sokkal gyorsabb volt most a felépülés ..." - a teljes beszámolót itt található. 

" ... köszönöm, hogy vagy ... " - ez volt a legszebb karácsonyi ajándékom, hogy miért? Megtudhatjátok Ti is. 

" ... a Te irányításod nagyban hozzátett ahhoz, hogy a cukrom beállt és otthon szülhettem!" - WOW 

" ... az édességet is alig kívánom ... " - van ilyen? Igeeeeen. És hogy még mi változott, azt is megtudhatjátok, innen. 

" ... nem győzök elég hálás lenne ... " - ha megszeretnétek tudni, miért is, kattintsatok ide

" ... az arcom sincsen már felpuffadva ..."  Juhuu, mennyi idő érte el vajon ezt a célt? Itt megtudjátok.

" ... elsőre inkább megijedtem ... " - mitől is? Olvassátok tovább!

" ... eddig soha nem tudtam izzadni, ez most végre sikerült ... " - bővebben itt olvashattok

" ... nem gondoltam volna, hogy ebből a börtönből szabadulni tudok ... " - egy kis gasztro coaching - ezt mindenképp olvassátok el 

" ... az orvos pedig meglátta a leletet és azt mondta, hogy ilyen tökéleteset még sosem vittem ..."  - teljes story itt található

" ... most kaptam a legnagyobb dícséretet a "nasikért" ... " - milyen nasikért is? Itt tudjátok elolvasni. ;-)

" ... ezt alig hiszem el!" - mondta egy cukorbeteg vendégem. A folytatást itt tudod elolvasni

" ... ha ő meg tudja csinálni, akkor én is képes vagyok rá!" folytatásért kattints ide

Tekla

"Számomra fontos hogy egész nap energikus legyek és eleget egyek mivel rohanok egyik helyről a másikba folyamatosan ezért időm sincsen néha enni, mióta igyekszem a saját típusomnak megfelelően enni azóta több ideig is elvagyok anélkül hogy éheznék mert a számomra megfelelő összetevőkből és arányban  állítom össze a dolgokat és észre is vettem a változást."


Ági


“Szia Meso! Szeretném veled megosztani a programod egyik eredményét az eddigieken felül. Nem tudom más tapasztalt-e ilyet, bár a csapatból sokan nem lehetünk benne a változó korban. Januári rákszűrésemkor a nőgyógyászom mindent rendben talált, és mint korábban is mondta, a jobb oldali petefészkemben már nincs tüszőrepedés, de a baloldaliban még van nyoma, de már az is egyre inaktívabb. Februárban volt az utolsó menstruációm, majd aztán semmi. Örültem, hogy semmi hőhullám, bár anyumnak sem volt, de az aktív mozgásnak is betudtam, hogy ezt megúszom. Aztán amikor végére értem a programnak, láss csodát, újra megjött. Erre most ismét megjött 28 napos ciklusnak megfelelően, jó pár éve 23 napos volt már, dokim szerint ez a klimax miatt van-volt. Hihetetlen,hogy mennyi mindent lehet csupán étkezési szokásaink megváltoztatásával elérni!”


Nóri

“Szia Meso, nekem ami most az elsődleges célom volt ezzel a tipizálással, az teljesült, az örökös puffadás, kényelmetlenség érzés, rossz emésztés stb, ez mind helyrejott. Örülök neki, hogy így most kiismerem, hogy mit szabad ennem és mit nem. Az adott étkezések alkalmával már egyszeri helyes menü után is éreztem a pillanatnyi különbséget, hogy jól esően jól laktam, vagy csak elteltem és fél óra múlva újra éhes leszek. Viszont erre rendszeresen odafigyelve 2-3 hét után éreztem hogy könnyedebb, "kényelmesebb" a hasam, kiszamithatóbban leszek éhes és sokáig kitart egy étkezés. A piros tiltott dolgokat július óta nem fogyasztom, amióta megkaptam az elemzést. (Csokibol találtam 99%-os étcsokit, ebből egyetlen kocka is elég) Kenyér félét most múlt héten ettem először egy keveset, teljes kiőrlésű, de ezután is csak nagyon ritkán fogok.Ezeken kívül is a többi tiltott dolgot nem vagy alig fogyasztom, szerencsére nem is kívánom őket.Szóval ezzel az eredménnyel én már most nagyon boldog vagyok, az étrendhez tartom magam továbbra is."


Blanka 

Blanka volt a legfiatalabb résztvevője eddigi programjaimnak, idén ballagott az általános iskolából. Úgy gondolom, hogy a mai fiatalokat rávenni bármire is, nos igen nehéz. Blankáék családilag vágtak bele a programba, megosztották ki, mikor és mit főz, mikor tudnak együtt enni, mivel várják a másikat haza, igazi csajos családi program volt nekik. Fiatal kora ellenére, nem nagyon tért le az útról, tette, amit tenni kellett, csendes megfigyelője volt a csoportnak, raktározta és alkalmazta az ötleteket, nem kevés sikerrel, hiszen igen karcsú dereka lett, a 10 cm csökkenés az 10 cm. Valljuk be, nem kis teljesítmény egy ilyen nagyszerű kishölgytől.

Blanka beszámolóját instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.


Flóri története

... "Az első hét nehéz volt, de utána már sok minden könnyedén ment. A program alatt rengeteg mindent tanultam én is, viszont van 1-2 dolog amit kiemelnék." ...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.


Szandi története

... "Meg kell mondjam, az elején nem gondoltam volna, hogy bizonyos élelmiszerek mellőzésével lehet létezni, de LEHET! Nagyon is lehet!"...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.


Kata története

... "Mikor meghallottam,hogy Mesó csinál egy programot,azonnal tudtam, ez kell nekem!! ️Elég rég óta ismerem Mesót,és nagyon sok dolgot tanultam már tőle az egészséges táplálkozásról! "...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Szilvi története

... "Nem tudom megmondani, hogy utoljára mikor éreztem ennyi önbizalmat. A program során nem voltam éhes, sokkal energikusabb lettem, a narancsbőröm látványosan szebb lett, a mért eredményekről pedig ne is beszéljünk. 6 hét alatt fogytam 7 kg-ot (amúgy most 10 kg-nál jár Szilvi - mso), a csípőmből lement 19,5 cm-t pedig mindenki észreveszi, laborleletem pedig sosem volt még ilyen jó."...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Heni története

... "Már az első hét után rengeteg pozitív tapasztalásom volt magammal, az egészségi állapotommal kapcsolatban. Az egyik legfontosabb, ami számomra állandó pokol nyáron, az a pollenallergiám. Az első hét után, mintha elsöpörték volna. Megszűntek a tüneteim. Döbbenetes volt, ugyanis amikor kezdtük, szanaszét vakartam a fejem, szemem...stb. "...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Andi és férje története

... "A férjem hasával eddig mindig volt gond, orvosilag nem sikerült eddig kideríteni az okot, hivatalosan semmire nem érzékeny, viszont a diéta alatt semmi baja nem volt...sehol egy tünet. Ezen kívül róla kb 7 kg ment le, ami 6 éves csúcs!"...

A teljes beszámolót instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Enikőék története

... "Az első hét fura volt! Nem kemény, mert éhes soha nem voltam. Csak mintha valami történne. Tisztulásnak mondnám. A kilók pedig szaladtak lefelé."

A teljes beszámolót instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Laura története

... "Amit mindenféleképpen hozzá tennék, hogy én nagyon nehezen hallgatok bárkire is és fogadom el a tanácsait, mivel egészségügyis diplomám van és folyamatban egy sporttal kapcsolatos is. Szerintem ez már sokat elárul szakértelméről, ha Mesó tanácsaira hallgatok" ...

Laura teljes beszámolóját is instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Luca története

... "Sokkal jobban figyelek az üzletben való vasárláskor az összetételekre. A családomnak is próbálok azóta még tudatosabban vásárolni, és főzni.
Amit megtanított, hogy mindig kell és ha akar az ember, lehet tervezni előre. A kitűzött célt pedig könnyebben is el lehet érni, mint gondolnám.
"...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Márti története

... "Az intenzív programba félve vagtam bele, nem tudtam, mennyire tartható az étrend, és ennek függvényében végig tudom-e csinálni. Most, a program végen egyértelműen kijelenthető, teljesen tartható, és számomra csupa kedvező hatása van. "...

A teljes beszámolót instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.Karol története

... "A közérzetem is jobb lett az ételektől (elég haspuffadós/fájós vagyok), jobban is tetszem magamnak, mióta odafigyelek. Tudom, hogy a test és a lélek hatással vannak egymásra, sokat tanultam erről az egyetemen, de most elég jól meg is tapasztalhattam magamon. Magabiztosabb vagyok és jobb a kedvem" ...

A teljes storyt instagram vagy facebook oldalamon tudjátok elolvasni.


Évi története

... "Sok tévút, és a neten összeszedett " hasznos infók "után ez tényleg MŰKÖDIK ! Az idejét nem tudom mikor éreztem magam ilyen komfortosan"...

Évi beszámolóját itt tudjátok elolvasni.Miki története

... "de mint látszik talán a képeken is van/volt értelme minden lemondásnak mindösszesen 26kg-ot sikerült letennem az asztalra. Lassan oda érkezek ahova szerettem volna érkezni" ...

Miki beszámolóját is mindenképpen olvassátok el!Ági, Miki édesanyjának beszámolója

... "Meso adott minta étrendet, ami kezdeti segítségnek hatalmas nagy dolog volt, de közben ment a folyamatos konzultálás is, hogy jól csináljuk-e?
Meg volt az étkezési rend felépítés, már csak a gyerekkel kellett betartatnom, hogy csak és kizárólagosan azt egye, amit elkészítek neki.
Első időben sóvárgás a tésztafélék és a fehér kenyér után
" ...

Ági szemszögéből a 9 hónapot itt tudjátok elolvasni.